Què són millors, els smartphones Xiaomi o els Apple?

Hola, sóc Jordi. En els anys 60 es diria que sóc el cap de família dels Pomodoro però afortunadament els temps han canviat i és que tots en aquesta boja família tenim cap i prou gros per cert.

Estic pensant en quin mòbil comprar-me doncs no ho tinc gens clar. Els meus amics em recomanen habitualment que em faci amb un telèfon d’aquests xineso,s encara que jo sempre he sigut molt d’Apple però em sembla que al final hauré de mirar entre els smartphones Xiaomi que estàn prou be i son tan barats que gairebé són debades.

I és que aquests d’Apple s’estan passant amb els preus.

Quan em vaig comprar l’iPhone 4 recordo molt bé que em va costar 100 euros contractant un pla que no sortia res car. Actualment el més barat dels iPhone 8 costa més de 800 euros i si ens anem a l’iPhone X ja ens plantem en els 1.200 euros. Però estem bojos o què?

No tinc molt clar el que faré, una altra de les meves opcions és fer-me amb un BQ que és una marca espanyola i almenys contribuix una mica a crear llocs de treball aquí ia més són de gran qualitat, per a mi una de les millors firmes del món.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *