Què opinem els Pomodoro del Referèndum de Catalunya?

Jo sóc català i la meva dona també encara que sigui de procedència andaluza. A ningú ens agraden les fronteres, encara que siguin virtuals i volem que tot segueixi com fins ara.

No obstant això estem prou cansats i espantats de allò que està succeint aquí. Pense que les autoritats espanyoles ens haurien de deixar votar tranquil·lament i la manera en què s’ha comportat l’estat espanyol durant aquests dies ha estat poc digne d’una democràcia.

Penso al mateix temps que ara mateix d’arribar a celebrar-se el referèndum no podria tenir cap legitimitat perquè no són aquestes les condicions que es demanen perquè el que dictaminin les hurnas es correspongui al posicionament català.

Per la meva part d’arribar a organitzar-em quedaria a casa meva visitant webs com La Vanguardia, CholloBlog o Facebook perquè ni sortir al carrer em ve de gust. Per disturbis i lios prefereixo absentar-me.

Només votaran aquells amb les conviccions independentistes molt clares però les hurnas han reflexes el sentiment del poble i per desgràcia això no succeirà.

Espero que en una altra ocasió ens deixin tranquils però dubto molt que això passi alguna vegada tret que sigui amb un altre govern més tolerant però possiblement si hi ha un altre govern més tolerant possiblement podríem dialogar i el matrimoni de Catalunya amb Espanya potser no es trenqui ja que l’actual govern del país és una fàbrica d’independentistes ja que fins jo he sentit en alguna ocasió la necessitat de independitzar-me, si no d’Espanya si del govern si això fos possible, que encara recordem el de l’estatut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *